lykketårer - Jeg er en jente på 17 år

Rot


Foto// Lydia

Høsten er bare et stort rot. Alt er vått, kaldt og guffent. Det eneste positive jeg ser akkurat nå er å kunne sitte inne under teppet med god samvittighet.

Sliten


Foto// Ulrikke

Kjent den trøttheten noen gang? Du er fysisk og psykisk sliten, vil bare legge deg under teppet hele tiden og lukke øynene fordi det er så deilig. Du kunne sovnet på flekken, man hører på musikk og orker ingenting.
Helger er til å slappe av. Men hva er vitsen med å ta seg opp igjen i helgen, når du blir nedbrutt når uken begynner igjen.. Håpløst! Gode tanker er det som redder meg akkurat nå, jeg elsker de ekte vennene mine.

Lost a friend
Foto// Lydia,selvutløser

Vous et moi ce soir, mon cheri. ♥

Et liv
Foto// Lydia

En snegle sitt liv. Tenk hvor sakte det går. Tenk hvor lang tid det tar.
Tenk å måtte dra med seg hjemmet sitt over alt. Tenk at alle kunne se hvor du kom fra, fordi du hadde slim under føttene. Tenk å måtte føle seg fram hvor du skulle gå. Tenk å ha et så trangt sted å bo. Tenk hvor lett det er å knuses.
Tenktenktenk.

Ønsket
Foto// Lydia


Det store ønsket. Noen ønsker å dø, noen ønsker å få en sekser på en prøve, noen ønsker seg en hund.
Jeg ønsker å bli en annen. Ikke for alltid, men for en kort periode. Lukte annerledes, sminke seg annerledes, kle seg annerledes, oppføre seg annerledes. Det hadde vært fint.

Rød rose

"Hun holdt en rød rose i hånden da hun gikk bortover den smale veien. Hun skulle til graven som ikke var langt unna. Skrittene var raske. Det var da hun så deg.. Den nydelige deg. Du stod midt i veien med den lave høstsolen bak deg. Man kunne bare se silhuetten av deg der du stod. Hun stoppet opp et øyeblikk, og du begynte å gå med sakte skritt mot henne. Man kunne nesten høre lyden av raske hjertedunk da du var kommet helt nær henne. Nervøse lungepust i den kalde høstluften. Du tok hånden din til ansiktet hennes og strøk henne forsiktig over kinnet. Med den andre hånden tok du henne forsiktig i håret og kjente på hårlokkene hennes. De lyse lokkene. En lykkerus bygde seg opp inni henne, da du bestemte deg for å vise deg selv fra den rette siden. Du smilte ærlig og løsnet grepet ditt fra ansiktet hennes. Så løftet du hånden, det ilte i øynene dine. Hånden din fiket til ansiktet hennes, og alt skjedde på få sekunder. Hun fulgte med i slaget og snudde seg straks mot deg. Øynene hennes viste skuffelse. Deretter kikket hun ned på bakken, og der, på veien, lå rosen hennes. Hun plukket den opp, rettet blikket tilbake til der du stod. Men du var borte."Foto// Lydia

Når du stoler på noen, men de svikter deg gang på gang, da blir man lei? Det kan kanskje være slitsomt, men når du først har gitt slipp, er det en god følelse som venter deg. Føl deg fri!

Matstyr
Foto// Lydia

Mat = styr.

Green eyes


Foto// Lydia

Green eyes
Honey you are the sea
Upon which I float
And I came here to talk
I think you should know

That green eyes, you?re the one that I wanted to find
And anyone who, tried to deny you must be out of their mind
>Green Eyes - Coldplay

Slapp
Foto// Lydia

Teppe. Grønn te. Bok. Hjemmelaget ansiktsmaske. Godteri. One Tree Hill-sesongmaraton. Sminkefri. Stor t-skjorte. Rutete pysjbukse. Tøfler. Storm. Gå tur med hund. Makaroni med ost.

Typisk høstferie.

Barneglede

Happiness each day


Foto// Lydia

Det er så utrolig herlig å se hvor glad et barn blir av selv den minste ting!

Glade barn gjør meg alltid glad, de er så nydelige.

hits