lykketårer - Jeg er en jente på 17 år

Soloppgang


I dag stod jeg opp kvart på syv, selvom jeg hadde fri. Noen ganger synes jeg det er så deilig å stå opp tidlig og ikke haste, bare ta alt i mitt eget tempo. Da jeg så ut stuevinduet var skyene utrolig fine og rosa/oransje, så jeg fikk veldig lyst til å gå opp på utsikten for å se på soloppgangen - halv åtte!  De to bildene under er ikke tatt med ett minutts mellomrom engang, så sola står opp fort når den først gjør det.. Det var en nydelig stillhet og et så fantastisk lys ♥ Har vært en liten tur nedi byen med Mathias i formiddag, og nå har han nettopp dratt hjem for å se på fotballkamp. Men senere i kveld kommer han hit, og da skal vi spise god mat, se film og kose oss. Det blir deilig, og det kjenner jeg at jeg trenger nå. Har vært en hard uke, for på onsdag fikk jeg migreneanfall. Som sagt brukte jeg hele tirsdagen på å øve til sosiologiprøven vi skulle ha på onsdag, og når jeg kom hjem på onsdagen ble jeg bare dårligere og dårligere, så jeg la meg tidlig, men fikk allikevel ikke sove fordi hodet mitt dundra i takt med pulsen. Det var forferdelig... Men prøvepugginga ga i hvert fall uttelling, for jeg endte opp med en sekser! Ååå så glad jeg ble! Nå kommer mamma snart hjem fra jobb, og da skal vi ha en kopp kaffe sammen, som virkelig trengs.. Sovna på fanget til Mathias i stad, hehe 

 

The Girl - City and Colour


Sosiologi

Har prøve i sosiologi i morgen, fire kapitler på pugges! Dagen i dag har gått utrolig seint, men nå føler jeg den går alt for fort, for jeg må rekke å komme igjennom dette stoffet.. Får håpe prøven går fint, bare å tenke positivt og hive i seg kaffe!

Siden sist


21 dager siden jeg sist blogget, og hva har jeg gjort i mellomtiden? 
Etter skolen startet har jeg jogga noen dager i uken, spist mye og sunt, i tillegg til skolearbeidet. Jeg skal være ærlig og si at skolearbeidet sliter meg ut. Jeg føler jeg har så mye å gjøre hele tiden, tiden strekker ikke til. Jeg har det konstante presset på meg om å prestere på skolen, og det i seg selv gjør meg sliten. Derfor slo immunforsvaret mitt seg vrang, så jeg har hatt halsbetennelse og gått på penicillin de siste dagene. Jeg føler selv jeg gikk rett på veggen, for plutselig ble jeg så dårlig at jeg ikke greide å svelge mitt eget spytt, og på det verste spydde jeg til og med, med tett hals! Jeg måtte bli hjemme tre dager fra skolen, og føler selv jeg gikk glipp av såå mye.. I tillegg måtte jeg stoppe å jogge, når jeg endelig var så godt inne i rytmen. Det er så kjipt. Føler at dette året kommer til å bli hardt med tanke på skole og trening.. Jeg har rett og slett ikke tid til alt jeg vil og jeg får ikke nok søvn. Kjenner på meg at det skal bli så vanvittig deilig med høstferie neste uke.


Da det var Brokelandsheiadagene var jeg der oppe på fredagen med Line, og hadde det veldig gøy. Jeg har klippet meg skulderkort, fordi halve håret mitt var slitt og fordi det ikke gror lengre, så jeg orka det bare ikke mer. 


Jeg har vært en liten tur hos småtrolla på bildet over, Thea og Sofie!


En av de finere joggeturene i starten av september, ser ut som sommer 

Bilde fra en koselig tur i Urheia med Mathias 
De to siste bildene er fra torsdag, hvor jeg kommer litt tidligere på skolen fordi jeg sitter på med mamma som begynner tidlig. Jeg elsker faktisk høstværet når det ikke regner. De dagene med tåke hvor det blir et helt magisk lys og jeg kan trekke høstluften ned i lungene, jeg elsker det.

1.september


Dagen i dag startet med en nydelig frokost! Jeg og Mathias stod opp i tolvtiden, lagde eggerøre og satte på Game of Thrones. 
Senere samme dag lagde vi blåbærsmoothie, den beste smoothien spør du meg. Jeg er ikke så flink til å lage noe annet enn smoothie med blåbær, fordi jeg liker den best. Supersunt og supergodt

Da Mathias hadde dratt i sekstiden, tok jeg meg en joggetur. Jeg pleier alltid å legge litt under en halv flaske med vann i fryseren før jeg drar, så jeg bare kan fylle på med vann når jeg kommer hjem, så har jeg iskaldt vann. Jeg elsker vann, så lenge det er iskaldt. Men i dag glemte jeg det, så da fikk det duge med vanlige isbiter i glass, hehe.

Også har jeg lakket neglene mine, fast rutine! Valgte oransje i dag, fordi jeg må få brukt sommerfargene mens jeg fremdeles er brun. Brunfargen forsvinner jo så fort nå som høsten nærmer seg..
Resten av kvelden har jeg tilbringt med mamma. Vi har nettopp spist reker, noe jeg eeelsker med masse sitron! MMMmm. Nå sitter vi og ser på Pretty Woman på kanalen Fem, koselig. Eller, nå er det egentlig pause. 


Dette er yndlingsshortsen min, utrolig deilig og god, og ganske søt. Pleier aldri å bruke den i offentligheten, kun hjemme, vet ikke helt hvorfor.. Den ser litt undertøysaktig ut, men den er så god å ha på!


Nå har filmen begynt igjen, ha en fin kveld du som leser dette! :-)

hits