lykketårer - Jeg er en jente på 17 år

Typisk lørdag


En typisk lørdag her i huset innebærer biffsnadder. Jeg elsker å dra på meg joggebukse, spise godteri og god mat, og slappe av med film. Både mamma og Mathias, i tillegg til jeg, elsker biffsnadder. Husker jeg og Mathias skulle prøve å lage det sammen, første gang jeg skulle smake det hjemmelaget. Jeg var helt frelst! Desserten er smågodt da selvfølgelig, lørdag må det være lov med godteri!

Blue

 
Jeg har det så fint. Jeg er så heldig. Skolehverdagen begynner sakte men sikkert å bli en vane, alle nye fag og gamle fag begynner å falle på plass. Jeg spiser sunnere enn jeg gjorde, selvom jeg fremdeler spiser usunn mat også... Jeg trener så smått og jeg er veldig glad for tiden. Jeg vet nesten ikke om det er lurt å skrive det, for ting har en tendens til å snu helt om.

Kom inn fra en joggetur istad, og sitter nå pakket under teppet i sofaen, veldig sliten, men med en god følelse i kroppen. Dagen min begynte ikke før 12.05 i dag, så jeg kunne egentlig sovet lenge, men fornuftige meg stod opp tidlig, hehe! Fikk gjort litt ting hjemme, før jeg dro opp på skolen for å ha sosiologi i fire timer. I dag tidlig pøste jeg på med kaffe, og får jeg for mye koffein i meg blir det motsatt effekt og jeg blir veldig kvalm... Lærer aldri 
Bildene er egentlig utrolig gamle, men synes jo fremdeles de er fine, så.. Måtte jo ha noen bilder med.

OceanBurgundy


I dag gikk jeg for burgunderfarget genser og negler.

Er virkelig min favorittfarge om dagen! Herlig høstfarge


Bildedryss fra helga


Har hatt en kjempekoselig helg! Etter skolen på fredag dro jeg hjem til Mathias, og der ble jeg hele helga. Vi har besøkt niesene mine på landet og spist god mat, nachopizza og burritos. Også så vi to filmer, Now You See Me og Unknown. Fint vær har det vært, så jeg har kanskje tatt mitt siste bad i sjøen i helga? Håper ikke det, men nå nærmer jo høsten seg.

Bilder fra dagen
Pusekatt


Se så søt! Broren min har skaffet seg en nydelig kattepus, som de kaller for Pys, hehe. Jeg er helt forelsket i katter, må være det mest fantastiske dyret!

Barndomsparadis


Det er først etter jeg flytta til byen at jeg har skjønt hvor fantastisk heldig jeg har vært som har fått vokse opp i et paradis. Jeg har alltid satt pris på å vokse opp på landet, for i mine øyne er det helt fantastisk. Det er landlig og koselig, nærme vannet og med skog og fjell, elsker det! I 17 år har jeg bodd der, alle mine 17 år... Det er trist, men samtidig godt. Jeg angrer ikke på å ha flytta til byen med mamma, for det er fint det også, og veldig praktisk. Enda bedre er det at jeg aldri kommer til å miste dette stedet! Broren min har tatt over huset og plassen, så jeg er så heldig at jeg kan besøke stedet når som helst.

Last year


Startet jo på skolen i går, og jeg er sånn at jeg liker å se tilbake på bilder fra den samme tiden året før. Derfor legger jeg ut noen bilder fra ettermiddagen den dagen jeg startet på skolen i fjor!
De herlige jentene med hvite kjoler på disse bildene er niesene mine, Thea og Sofie, her var de ett og et halvt år.. Nå er de to og et halvt og har forandret seg utrolig mye!  Det er rart så fort tiden går... Jeg har opplevd masse på dette året, jeg har bodd i egen leilighet, opplevd 1.året på videregående, møtt nye mennesker, lært mye (blant annet å vaske klær???) jeg har flyttet, hatt det både gøy og trist. Nå er jeg i gang med 2.året på studiespesialiserende og skal prøve å se så positivt jeg kan på ting. 
 

Last days of summer

I går var jeg hjemme hos Mathias, og jeg hadde det kjempekoselig. Rett etter middagen dro jeg, Mathias og søsteren Caroline ned på stranda for å ta et bad, forfriskende og deilig! Håper ikke det var årets siste..

Jeg og Mathias tok oss også en tur på sykkelen, er det noe jeg elsker så er det å sitte bak på sykkel!

hits