Birds (lykketårer)

BirdsSist innlegg var i slutten av september. Siden sist har det vært veldig mye skolearbeid og sykdom. Jeg skrev jeg gikk på penicillin i 22.september, men etter avsluttet kur ble jeg syk igjen. Ny tur til legen, og ble satt på en sterkere antibiotika, som jeg var sikker på skulle ta knekken på det. Det sies at leger skriver ut resept på antibiotika altfor fort, for bruker du det for mye, så mister det effekten. Jeg liker ikke bruke så mye medisiner og vil helst holde meg unna det, men blir jeg så syk, vil jeg jo såklart bli frisk. Etter andre kur, ble jeg frisk, men hadde noen tilbakefall, med at halsen ble hoven og "influensafølelse" i kroppen. Under tentamensuka i november ble jeg forkjøla, og én uke etter, var jeg frisk fra den. Da tok det ikke mange dager før jeg fikk hoven hals på nytt, med vanskeligheter for å svelge mitt eget spytt og verking i kroppen. Det ble en ny tur til legen på mandag, og nå sitter jeg her på en enda sterkere antibiotikakur, og føler meg vanvittig sliten og slapp. Jeg føler jeg aldri rekker å bli frisk.. 

Jeg har hatt lyst til å se tilbake på bloggen min, og se på vanlig hverdag og fine øyeblikk, og det jeg startet bloggen for, nemlig bilder. Men det er ikke bare fine ting som skjer. Jeg kommer dessverre til å se tilbake på denne høsten som en høst med mye sykdom og stress. Skole under alt dette er ikke veldig lett. Jeg er ofte sliten og har, tydeligvis, et veldig svakt immunforsvar, selvom jeg spiser sunt, sover nok og beveger meg. Jeg tror det mye kan skyldes kyssesyken jeg hadde for rundt to år siden. Høst er en vakker årstid, men det er også den tristeste årstiden. Det blir mørkere og mer dystert, og den lyse, varme sommeren blir liksom dratt fra oss. Mye av det vonde jeg og familien har opplevd har også skjedd på høsten. Men allikevel setter jeg pris på høsten. Jeg setter pris på alle lyspunkter jeg opplever hver eneste dag. Lyspunkt  som får meg til å innse hvor heldig jeg faktisk er ♥ Nå skal jeg bli frisk og bygge meg opp igjen, og starte på ny frisk i 2014!
  1 kommentarer i "Birds"

Postet av: Viktoria
Høres tungt ut å aldri rekke å bli frisk før den neste runden kommer.. Legene feilmedisinerer og bare skriver ut en resept for å bli kvitt problemet så fort som mulig føler jeg.. God bedring hvertfall! :)
13.12.2013, 18:34
URL: http://tojaa.blogg.no
Postet av: Lykketårer
Viktoria: Ja, det kan føles sånn! Tusen takk for det :-)
14.12.2013, 16:13
URL: http://lykketaarer.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits