Siden sist (lykketårer)

Siden sist


21 dager siden jeg sist blogget, og hva har jeg gjort i mellomtiden? 
Etter skolen startet har jeg jogga noen dager i uken, spist mye og sunt, i tillegg til skolearbeidet. Jeg skal være ærlig og si at skolearbeidet sliter meg ut. Jeg føler jeg har så mye å gjøre hele tiden, tiden strekker ikke til. Jeg har det konstante presset på meg om å prestere på skolen, og det i seg selv gjør meg sliten. Derfor slo immunforsvaret mitt seg vrang, så jeg har hatt halsbetennelse og gått på penicillin de siste dagene. Jeg føler selv jeg gikk rett på veggen, for plutselig ble jeg så dårlig at jeg ikke greide å svelge mitt eget spytt, og på det verste spydde jeg til og med, med tett hals! Jeg måtte bli hjemme tre dager fra skolen, og føler selv jeg gikk glipp av såå mye.. I tillegg måtte jeg stoppe å jogge, når jeg endelig var så godt inne i rytmen. Det er så kjipt. Føler at dette året kommer til å bli hardt med tanke på skole og trening.. Jeg har rett og slett ikke tid til alt jeg vil og jeg får ikke nok søvn. Kjenner på meg at det skal bli så vanvittig deilig med høstferie neste uke.


Da det var Brokelandsheiadagene var jeg der oppe på fredagen med Line, og hadde det veldig gøy. Jeg har klippet meg skulderkort, fordi halve håret mitt var slitt og fordi det ikke gror lengre, så jeg orka det bare ikke mer. 


Jeg har vært en liten tur hos småtrolla på bildet over, Thea og Sofie!


En av de finere joggeturene i starten av september, ser ut som sommer 

Bilde fra en koselig tur i Urheia med Mathias 
De to siste bildene er fra torsdag, hvor jeg kommer litt tidligere på skolen fordi jeg sitter på med mamma som begynner tidlig. Jeg elsker faktisk høstværet når det ikke regner. De dagene med tåke hvor det blir et helt magisk lys og jeg kan trekke høstluften ned i lungene, jeg elsker det.


  4 kommentarer i "Siden sist"

Postet av: mnee
Så fin blogg! Håper du har en fantastisk søndag! hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake! :D
22.09.2013, 13:29
URL: http://mnee.blogg.no
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer
Så pen du er :D
23.09.2013, 19:33
URL: http://ungdomsperioden.blogg.no
Postet av:
Hei. Jeg lurer på om du har en Facebookside, eller eventuelt hva du heter?
23.09.2013, 20:00
Postet av: Lykketårer
Anonym: du kunne vel sagt hvem du var selv først, istedenfor å være anonym? :-)
24.09.2013, 15:11
URL: http://lykketaarer.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits