1.september (lykketårer)

1.september


Dagen i dag startet med en nydelig frokost! Jeg og Mathias stod opp i tolvtiden, lagde eggerøre og satte på Game of Thrones. 
Senere samme dag lagde vi blåbærsmoothie, den beste smoothien spør du meg. Jeg er ikke så flink til å lage noe annet enn smoothie med blåbær, fordi jeg liker den best. Supersunt og supergodt

Da Mathias hadde dratt i sekstiden, tok jeg meg en joggetur. Jeg pleier alltid å legge litt under en halv flaske med vann i fryseren før jeg drar, så jeg bare kan fylle på med vann når jeg kommer hjem, så har jeg iskaldt vann. Jeg elsker vann, så lenge det er iskaldt. Men i dag glemte jeg det, så da fikk det duge med vanlige isbiter i glass, hehe.

Også har jeg lakket neglene mine, fast rutine! Valgte oransje i dag, fordi jeg må få brukt sommerfargene mens jeg fremdeles er brun. Brunfargen forsvinner jo så fort nå som høsten nærmer seg..
Resten av kvelden har jeg tilbringt med mamma. Vi har nettopp spist reker, noe jeg eeelsker med masse sitron! MMMmm. Nå sitter vi og ser på Pretty Woman på kanalen Fem, koselig. Eller, nå er det egentlig pause. 


Dette er yndlingsshortsen min, utrolig deilig og god, og ganske søt. Pleier aldri å bruke den i offentligheten, kun hjemme, vet ikke helt hvorfor.. Den ser litt undertøysaktig ut, men den er så god å ha på!


Nå har filmen begynt igjen, ha en fin kveld du som leser dette! :-)


  1 kommentarer i "1.september"

Postet av: Viktoria
Høres ut som en koselig dag! :-)
01.09.2013, 22:25
URL: http://tojaa.blogg.no
Postet av: Mathias
takk for en fin dag baby <3
01.09.2013, 22:54

Skriv en kommentar

hits